Boeing ser en stærkere efterspørgsel efter korte flyvninger i pandemisk æra

TAIPEI (Tai .an ne .s) — passagertrafikken er ifølge virksomheden kun vendt tilbage til omkring 50% for Boeing sammenlignet med pre-pandemiske niveauer.

Taler på en online kommerciel marked outlook begivenhed tirsdag (Nov. 23), Administrerende Direktør for Regional Marketing David Schulte sagde, at Boeing i øjeblikket har omkring 15% af sin aktive flåde, eller omkring 3.500 fly, parkeret og ikke i brug. Virksomheden har oplevet et opsving i kortdistanceflyvninger, hvor hjemmemarkederne fører vejen; imidlertid forventes langdistanceflyvninger ikke at komme sig før i 2025, sagde Schulte.

Boeing ser også covid-begrænsninger fra regeringer som en vigtig faktor, der deprimerer antallet af flytrafik. Flyproducenten ser vaccinationer som nøglen til at genoprette den globale flyrejse.

Schulte sagde, at Boeing ser tre markedsudsigter for branchen: udskiftning, modstandsdygtighed og alsidighed. Med hensyn til flådefornyelse sagde firmaet, at bæredygtighed er de vigtigste determinant, der driver flådeudskiftningsbeslutninger.

Hvad angår markedets modstandsdygtighed, har hjemmemarkedet oplevet en stærkere opsving end internationale ruter. Hvad angår Tai .an specifikt, sagde Schulte, at markedet forbliver deprimeret, og mens 2021-kapaciteten er steget støt i løbet af de sidste seks måneder, forbliver den under 2020-niveauer og på omkring 35% af 2019-kapaciteten med hensyn til afgang.

For Nordøstasien (Tai .an, Japan og Sydkorea) sagde Boeing, at luftfartsselskaber tilføjer flere internationale flyvninger. Trans-Pacific flyvninger er fortsat det største langdistancemarked for regionen.

Midt i pandemien forbliver lastudbytter det ene lyspunkt i branchen. COVID har også fået mange flyselskaber til at omdanne deres dobbeltpassagerfly til kun fragtfly. Samlet set er over 2.600 Boeing-passagerfly blevet omdannet til fragtskibe.

Fremadrettet forventer Boeing, at nye markeder i Sydasien, Kina og Sydøstasien vil drive sin økonomiske vækst.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *