Gunman flygter til Kina efter mordet på Ne Tai Taipei City

TAIPEI (Tai .an ne .s) — en mand, der angiveligt myrdede en mand i Ne.Taipeis Xindian District mandag (Nov. 22) undgik politiet og flygtede til Kina blot timer efter forbrydelsen.

Policeindian Precinct police modtog en rapport om en mand, der kollapsede omkring 8 på mandag.

Da officerer ankom fandt de manden, tilnavnet Ho (45), 45, havde lidt en out-of-hospital hjertestop, med to skudsår på venstre side af hans hals. Politiet fandt fire hylstre på stedet.

Mordet var nøje planlagt. Ifølge overvågningsoptagelser ankom angriberen iført en rød hættetrøje og gemte sig foran Ho ‘ s bopæl klokken 6:30 klokken 7, da han så Ho komme ind i sin bil med et barn, afstod han fra at angribe og ventede på, at Ho skulle vende tilbage alene.

Klokken 8.13 skød angriberen på Ho fire gange. Ho blev erklæret død på hospitalet kl 9: 29.

UDN citerede politiet for at sige, at da skyderiet fandt sted, Ho kone, yngste datter, og svigerforældre var i huset og blev forfærdet over hændelsen. Hos naboer havde et positivt indtryk af ham og forstod ikke, hvorfor han ville have været målrettet.

Politiet sagde, at mens Ho var i kaffebranchen før hans død, han var blevet beskyldt for fremstilling af narkotika i fortiden, per UDN. De mener, at skyderiet sandsynligvis var planlagt af nogen, der var bekendt med Ho.

En taskforce instrueret af Taipei-distriktets Anklagemyndighed identificerede en 30 – årig mand med tilnavnet Huang ()) som den mistænkte i sagen efter en undersøgelse natten over, rapporterede CNA.

Efter mordet, Huang angiveligt kørte en sølv sedan til et shopping center i Xindian, hvor han forlod bilen, ændret, og tog en taxa til Longshan Temple MRT station. Han skiftede igen på stationen og tog en anden ta .a til Taoyuan International Airport, hvor han gik ombord på et fly på vej mod Kina omkring middag, ifølge CNA.

Politiet fandt en pistol indeholdende en kugle i drænet uden for en lufthavnsterminal og mener, at våbenet kunne have været brugt i angrebet.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *