Guvernør i centralbanken angiver bevægelse mod strammet pengepolitik

TAIPEI (Tai .an ne .s) — centralbankchef Yang Chin-long (楊金龍) sagde mandag (Nov. 22) at banken vil bevæge sig for at stramme sin pengepolitik i takt med udviklingen i den globale økonomi.

Meddelelsen bedt spekulation centralbanken vil hæve renten i 2022, ifølge en CNA rapport.

Yang leverede mandag en særlig rapport til den lovgivende Yuan ‘ s Finansudvalg, hvor lovgivere fra Kuomintang (KMT) udtrykte bekymring for, at Tai .an kunne fejlbedømme den nuværende inflationstendens som midlertidig som den amerikanske centralbank gjorde.

“Tai .ans situation er ikke den samme som USA” sagde Yang. Yang sagde, at Tai .ans prisindeks er godt under kontrol, og at der ikke er nogen risiko for at fejlbedømme tendenserne.

Han gentog tre betingelser, der skulle være opfyldt for Tai .an at justere sine rentesatser: den nuværende inflation (og sandsynligvis fremtidige Sats), renteforhøjelser blandt de store globale økonomier, og den samlede nødhjælpsindsats og genopretning af økonomien.

Yang sagde, at Tai .ans beslutning om at hæve renten skal tage lignende stigninger i større lande i betragtning. Hvis Tai .an hopper foran andre lande og hæver satser først, kan det få valutaen til at værdsætte, hvilket ville have en negativ indvirkning på ejendomssektoren.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *