Kviksølv kunne falde til 13 grader i Taipei, sne mulig i bjergene mandag

TAIPEI (Taiwan News) — En koldfront kan bevirke, at kviksølv til at falde til 13 grader Celsius i Taipei og muligvis bringe sne til bjergrige områder af mandag (Nov. 22), ifølge Central Weathereather Bureau (C .b).

C .b forudsiger, at vejret begynder at blive køligere lørdag (Nov. 20) med kraftig regn muligt i Keelung og dele af det nordøstlige Tai .an. Det forudsiger, at en kold front vil få temperaturen til at dyppe til 13 grader i Taipei fra mandag aften til tidlig tirsdag (Nov. 23) morgen.

Vejrbureauet oplyste, at der i dag og lørdag sandsynligvis er lokaliserede kraftige regn på nordkysten af Keelung og nordøst Tai .an. Ved Søndag (November. 21), vil den nordøstlige monsun begynde at svække, hvilket får Nedbør til at falde, og temperaturerne i det nordlige Tai .an stiger til omkring 28 eller 29 grader.

Mandag forventes en kold luftfront, der er lige så stærk som en nordøstlig monsun eller kontinental luftmasse, at ankomme. I løbet af denne periode, den lave temperatur i Taipei kan falde til 13 eller 14 grader, mens åbne kystområder kunne se endnu koldere temperaturer, med den koldeste fase mellem mandag aften og tirsdag morgen.

Den CWB forudsiger, at inden tirsdag, konsekvenserne af den kolde front vil primært kunne mærkes fra det centrale til det nordlige Taiwan og nordøst for Taiwan med dagtimerne højder på mellem 18 og 21 grader. Fra mandag til tirsdag skal beboere i det centrale og sydlige Tai .an passe på store temperaturudsving mellem dag og nat.

Det mest mærkbare temperaturfald i de kommende dage vil være fra denne søndag til mandag, hvor temperaturen støt falder hele dagen på mandag. Den kolde front forventes i øjeblikket at svække torsdag (Nov. 25) med temperaturerne støt stigende hver dag.

Fra mandag aften til tirsdag morgen, CWB forudsiger, at kombinationen af fugt og lave temperaturer kan være tilstrækkeligt til at bringe sne til højder over 3.000 kilometer og højere fra det centrale til det nordlige Taiwan.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *