Leder af økonomisk tænketank hævder, at inflationen ikke er problem for Tai thinkan

TAIPEI (Taiwan News) — Tsao Tien-wang (曹添旺), lederen af Chung-Hua Institut for Økonomisk Forskning (中華經濟研究院), har hævdet, at mens priserne på de enkelte varer i Taiwan er steget, den stigende byrde for forbrugerne endnu ikke strengt kvalificere sig som inflation.

Taler ved et arrangement mandag (november. 23), sagde Tsao, at han har observeret, hvad der sker på grøntsagsmarkeder over hele landet og indrømmer, at priserne faktisk stiger, ifølge en CNA-rapport.

Han fortsatte dog med at sige, at økonomiområdet har en ret streng akademisk definition af inflation, hvilket er, at der skal være en generel, kontinuerlig stigning i priserne på varer og tjenester i en økonomi.

Ifølge denne definition sagde Tsao, at Tai .an har været vidne til en stigning i prisen på individuelle råvarer, men det er endnu ikke inflation.

Tsaos kommentarer kom, da Tai .ans regering træffer forebyggende foranstaltninger for at beskytte mod stigende priser. Regeringen har allerede besluttet at fryse priserne på vand, elektricitet og naturlig og flaskegas indtil i slutningen af næste marts.

Derudover er der oprettet en taskforce på kabinettet for at overvåge udviklingen og anbefale øjeblikkelig handling som svar på enhver prishugning og hamstring.

I Oktober advarede Premier su Tseng-chang ()), At tilfælde af ulovlig profit midt i prisstigningerne ikke vil blive tolereret.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *