Ne Tai Taipei ‘ s kystvirksomheder slutter sig til regeringen for at lancere strandrensning kooperativ

.

TAIPEI (Taiwan News) — Virksomheder langs New Taipei ‘s kystlinje, der har tiltrådt New Taipei City Regering Environmental Protection Department’ s (EPD) strandrensning Kooperativ for at fremme tanken om, at stranden rengøring kan ske når som helst, hvor som helst.

EPD-Sekretær Hsu .ei-yuan (told) fortalte Business Today, at programmet er en del af EPD ‘ s 2020-politik for at engagere unge i spørgsmål om bæredygtighed og miljøbeskyttelse. “Vi indså, at unge mennesker ofte besøger strande, og når de ser skrald på strande, er de hjælpeløse snarere end apatiske,” blev han citeret for at sige.

Gennem Strandrengøringskooperativet, lokale virksomheder hjælper med at give strandrensere de nødvendige værktøjer, inklusive regeringsudstedte skraldespand og handsker, og arbejde med EPD for at bortskaffe affald. På denne måde kan strandrensning blive en dagligdags aktivitet snarere end en uregelmæssig begivenhed.Lin Shu-hung (Lin), leder af en restaurant i Shimen-distriktet ved navn Bay and Oasis, sagde, at personalet på restauranten var glade for at blive inviteret til at deltage i kooperativet, da de mener, at det kan tilskynde turister til at rense strande spontant. Forud for COVID-19-udbruddet i Tai .an samledes Lin regelmæssigt lokale virksomheder og beboere til strandrensning, ifølge Business Today.

Beautiful Moon Coffee grundlægger Jack Lin (林祐毅) mindede om den svimlende mængde affald, der strøede det store buskfyldte område i fortiden. Han, hans venner, og frivillige, der besvarede opkaldet via sociale medier, rensede til sidst stien, der fører fra caf theen til stranden, rapporterede forretning i dag.

Nu, – Kvarteret Tamsui Smukke Måne Og har sluttet sig til kooperativet, tilføjer den effekt af sociale medier til initiativ og kombinere forretning med miljøbeskyttelse.Hertil kommer, dykning trænere på Gongliao Distriktets Nu dykkercenter har gjort en dedikeret indsats for at afhente affald i havet, mens du kører et leje af udstyr og dykning instruktion virksomhed. “Dybt under havet sidder kasserede garn og dæk ofte fast mellem koralrev og klipper og skader dyrelivet. Nogle gange tager det snesevis af mennesker at fjerne et stykke net,” sagde træner Chiang Hsiao-yu.

Bortset fra førende dykkere på rutinemæssige havrensningsmissioner, nu var dykkercenter også den første til at deltage i Strandrengøringskooperativet, pr.,

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *