Tai ,an ind for stærk koldfront næste uge, snefald på høje bjerge

TAIPEI (Taiwan News) — Taiwan er blyantsrettelser i en anden stærk koldfront, der ankommer næste mandag (Nov. 22), med temperaturer, der forventes at falde til 14 grader Celsius i områder nord for det centrale Tai .an og en mulighed for snefald på høje bjerge, ifølge vejrudsigten.

Meteorolog Daniel .u (吳德榮) sagde, at temperaturerne gradvist vil stige i denne uge tirsdag (Nov. 16) og onsdag (november. 17), rapporterede CNA.

I henhold til det Centrale Weather Bureau (CWB) forecaster Chen jeg-hsiu (陳伊秀), nordøstlig vind, så vil påvirke vejr torsdag og fredag, hvilket bringer svag, kold luft, med lave temperaturer forventes at dip til 17 og 18 grader i det nordlige Taiwan, og lejlighedsvise byger til det nordlige Taiwan og bjergrige områder i øst og syd.

Chen sagde, at de nuværende observationer indikerede en mulighed for snefald på høje bjerge 3500 meter over havets overflade fra torsdag aften til fredag morgen.

Efterhånden som de nordøstlige vinde svækkes, vil temperaturerne for lørdag og søndag stige igen, med solrigt vejr for den vestlige side af landet og lejlighedsvis brusere langs den østlige side, ifølge .u.

Snefald er muligt på høje bjerge fra søndag aften til næste mandag (Nov. 22), afhængigt af mængden af fugt på det tidspunkt, citerede CNA C .b ‘ s Chen som at sige.

I løbet af de første par dage i næste uge forventes kold luft at tønde ned, med en intensitet, der nærmer sig niveauet for en kontinental luftmasse, tilføjede .u.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *