Tai Froman rapporterer importeret gennembrud fra Kina inokuleret med Sinopharm

TAIPEI (Tai .an ne .s) — Central Epidemic Command Center (CECC) tirsdag (Nov. 23) rapporterede et gennembrud infektion fra Kina samt tre andre blandt mennesker inokuleret med kinesiske vacciner.

En gennembrudsinfektion defineres som en person, der har testet positivt for COVID-19 mindst 14 dage efter afslutningen af den fulde vaccineplan. Den CECC meddelte, at eftermiddag, at sag Nr 16,650, en Taiwansk mand i 40’erne, havde modtaget to doser af Kinas Sinopharm vaccine, før der ankommer i Taiwan Nov. 10.

Den Nov. 21, mens han stadig gennemgik karantæne, begyndte han at opleve ondt i halsen og influen .alignende symptomer. Han blev testet den Nov. 22 inden udløbet af hans karantæne og diagnosticeret med COVID den følgende dag.

Da han ikke havde interageret med andre, mens han gennemgik karantæne, er der ikke opført nogen kontakter i hans tilfælde.

CECC oplyste, at seks ud af de syv importerede tilfælde rapporterede den dag er kategoriseret som gennembrudsinfektioner. 16.650 var tre andre tilfælde blevet fuldstændigt vaccineret med en kinesisk fremstillet jab.

16.644, en indonesisk kvinde i 20 ‘ erne, og sag 16.647, en indonesisk pige i sine teenagere, begge blev fuldt vaccineret med Sinovac. 16.645, en cambodjansk teenagepige, havde også modtaget to doser Sinovac.

To andre sager — sag Nr 16,646, en Taiwansk mand i 30erne, og sag Nr 16,648, en Amerikansk mand i hans 20’erne — var blevet podet med AstraZeneca og Pfizer-BioNTech, hhv.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *