Tai hian hiker bidt af thailandsk spyttekobra

TAIPEI (Taiwan News) — En mand, der har gennemgået to operationer, efter at være blevet bidt af en Thailandsk spitting cobra i et bjergrigt område af Taichung, hvilket afstedkom frygt blandt eksperter om, at den meget giftige slange kunne være blevet til en invasiv art i Taiwan.

Ifølge Taichung City Fire Bureau, den Nov. 2 det modtog en rapport, at en 64-årig mand med tilnavnet Chou (周) var blevet bidt af en giftig slange, mens han vandrede på Dakeng No. 9 trail før daggry. Chou sagde, at han var blevet bidt på venstre ankel af en uidentificeret slange og forsøgte at vende tilbage ned ad bjerget for at få hjælp, men giftens toksicitet fik ham til at kollapse efter et par trin.

Andre vandrere skete på manden og opfordrede til hjælp. Lokale beboere transporterede ham derefter ned ad bjerget i en lille pickup.

Paramedikere, der ankom til scenen, skyndte Chou til et nærliggende hospital. Imidlertid havde den magtfulde gift allerede medført omfattende skader på Chou ‘ s ben, hvilket krævede to operationer og fem debridementprocedurer.At lære af alvoret af Chou ‘ s skade, embedsmænd fra Taichung City Government Tourism and Travel Bureau besøgte hospitalet for at undersøge. De fik at vide af personalet, at en analyse af blodprøver, fandt bid var blevet leveret af en Thailandsk spyttende kobra (Naja siamensis), også kendt som Indokinesisk spitting cobra, som har et toksicitet seks gange oprindelige kobraer, rapporterede den Frihed Gange.

Den kraftige gift spredte sig hurtigt fra Chou ‘ s ankel til hans kalv og lår. Læger sagde, at de i 10 års behandling af slangebid aldrig havde set en så alvorlig skade.

Chou er beregnet til at gennemgå en tredje operation i de næste to dage. Den økonomiske byrde ved alle procedurer lægger en belastning på familien, som er af beskedne midler.

Da han blev angrebet af et vildt dyr, mens han vandrede på en sti, der administreres af Taichung City Government, offentlig ansvarsforsikring vil angiveligt blive anvendt, muligvis lindre noget af den økonomiske vægt på Chou ‘ s familie.I henhold til de lokale landmænd, en gruppe af Buddhister, der søger god Karma er blevet set frigive kobraer, at tro, at recitere Buddhistiske skrifter på deres løsladelse, ville forhindre, at slangerne i at bide mennesker, rapporterede SET Nyheder.

Dakeng No. 9 trail er blevet lukket ned for resten af måneden, og byen har hyret en slange fjernelse og kontrol service til at implementere fælder og slange frastødende blandt andre modforanstaltninger. Når vandre bjergstier, medlemmer af offentligheden rådes til at bære tunge støvler og lange bukser og bære en trekking stang eller stok til at opdage og afskrække slanger liggende i græsset.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *