Tai mananske mand idømt seks måneders fængsel for fugl dødsfald

TAIPEI (Taiwan News) — En Hsinchu County mand blev for nylig dømt til seks måneder i fængsel, efter at han taget seks fugle af en beskyttet art, og læg dem i et rat cage, der resulterer i død af tre af dem.

Ifølge Hsinchu District Court ‘ s domfældelsesdokument undlod manden, der blev kaldt Hung ()), at rapportere til myndighederne om dyrelivet, der gnaver ved hans afgrøder, før han satte fælder i sin frugtplantage i April i år for at fange dyrene, rapporterede CNA.

Som følge heraf fangede han seks Tai .an blå Magpies og overførte dem til et rottebur. Imidlertid, at blive indkapslet fik fuglene til at fungere unormalt, og de døde enten eller led skader fra uophørligt at støde ind i ledningerne, rapporten sagde.

Efter at have modtaget rapporter om påståede grusomhed mod dyr i April, politiet, sammen med personale fra Hsinchu County Landbrug Department, gik til Hung ‘ s orchard til at undersøge, straffen dokument. De fandt tre døde Tai .an blå Magpies kasseret i buske uden for plantagen og tre andre sådanne fugle i et bur med skader.

Den præsiderende dommer bemærkede, at Hung havde været opmærksom på fuglernes status som en beskyttet art

Handlingen forårsagede skade på økologien og beskadigede miljøets bæredygtighed, sagde dommeren, før domfældelsen hang til seks måneders fængsel for overtrædelse af Conservationildlife Conservation Act. Afgørelsen kan appelleres.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *