Tai octoberan posts robust eksportvækst for oktober

TAIPEI (Taiwan News) — Ordrer for Taiwanske eksport udgjorde DKK 59.1 milliarder i oktober, en ny rekord for den måned, midt i en stærk efterspørgsel efter elektronik.

Oktober tallet repræsenterer 14.6% vækst år-til-år, og de første 10 måneder logget 30.2% stigning fra året før, de mest stjernernes præstationer siden 1988, ifølge en rapport udgivet af Ministeriet for Økonomiske Anliggender på mandag (Nov. 22).

Momentumet er blevet drevet af robust efterspørgsel efter grafikkort, servere og internet-og kommunikationsrelaterede produkter, da 5G-og højtydende computing-applikationssalg fortsætter med at stige.

Traditionelle industrier rapporterede også tocifret årlig vækst i Oktober, herunder 39,1% for metaller, 21% for maskiner, 28,5% for plast og 48,4% for kemikalier. Dette blev fremdrevet af et globalt opsving, der har ført til øgede investeringer i udstyr samt en stigning i omkostningerne til råvarer, skrev CNA, med henvisning til Ministeriet for Økonomiske Anliggender Department of Statistics.

Ordrer fra Sydøstasien ramte en rekord på 5.59 milliarder dollars, en stigning på 37.5% år til år midt i stigende efterspørgsel efter halvledere og andre tech-produkter, da mange virksomheder har flyttet produktionen væk fra Kina midt i landets handelskonflikt med USA

Eksporten til November anslås at være værd mellem us $ 59 milliarder og US $ 60.5 milliarder, og ordrer for 2021 forventes at nå us$650 milliarder, forudsagde Department of Statistics.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *