Tai recommendsan CECC anbefaler registrerede maskepåmindelser efter dødbringende overfald

TAIPEI (Tai .an ne .s) — Central Epidemic Command Center (CECC) mandag (Nov. 22) foreslog, at kontorister i dagligvarebutikken skifter til indirekte påmindelser om, at kunderne bærer masker efter en dødbringende knivstikking i en 7-Eleven i overeekenden.

På Søndag (November. 21), en 7-Eleven dagligvarebutik degnen i Taoyuan ‘ s Guishan District anmodede om, at den mistænkte, tilnavnet Chiang ()), bære en ansigtsmaske, hvilket fik Chiang til vredt storm ud af butikken. Chiang vendte tilbage iført en maske, men kastede den mod kontorist, da han forlod, før han vendte tilbage en tredje gang og dødeligt stak kontorist ihjel med en kniv.

På Mandag (November. 22) meddelte dagligvarebutikkæden Hi-Life, at den ikke længere ville kræve, at sine medarbejdere minder kunderne om at bære masker eller tage skridt til at få dem til at gøre det. Den Okt. 20 kastede en rasende mand slag på både en kunde og kontorist inde i et Hi-Life i Taoyuan Citys Districthongli-distrikt, efter at han blev bedt om at bære en maske.

I kølvandet på søndagens angreb, CECC Talsmand Chuang Jen-hsiang (莊人祥) mandag takkede convenience-butikker og “frontline medarbejdere” arbejder på dem, for deres bidrag til epidemi forebyggelse og kaldte på butikken medarbejdere til at prioritere deres egen sikkerhed og ophøre med verbale påmindelser, bygger på bekendtgørelser og broadcast-beskeder i stedet for. Chuang anbefalede derefter to metoder til at reducere konflikten mellem ansatte og kunder.

Først foreslog han at placere meddelelser på ydersiden af hovedindgangen til dagligvarebutikker, der formanede offentligheden til altid at bære masker, når de kom ind. Sekund, Chuang anbefalede butikskontorer spiller optagede meddelelser for at minde kunderne om at bære en maske, snarere end at konfrontere dem ansigt til ansigt.

Chuang tilføjede, at hvis kunderne fortsat undlader at bære masker på trods af meddelelserne og udsendelsesmeddelelserne, kan butikkerne samle videooptagelser af overtrædelsen og præsentere dem for myndighederne til retsforfølgning.

FamilyMart sagde, at for at beskytte frontlinearbejdere vil den bede sine butiksmedarbejdere om ikke at konfrontere maskeløse kunder. I tilfælde af voldelig konflikt skal butiksmedarbejdere mindes om, at sikring af deres egen sikkerhed er den højeste prioritet, og virksomheden lovede at revurdere og styrke foranstaltninger til beskyttelse af butiksmedarbejdernes personlige sikkerhed.

OK Mart påpegede, at midt i sikkerhedsproblemer i sine butikker, det revurderer standardoperationsprocedurer mellem politi og arbejdstagere og vil søge at styrke butikssikkerheden. Ikke desto mindre understregede det, at butikkerne skal samarbejde med epidemisk forebyggelsespolitik, offentliggøre relaterede foranstaltninger og vedtage en politik med “høflig overtalelse” for at overbevise kunderne om at samarbejde med relevante politikker.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *