Tai500an øger karantænerummet til 35.500 til månens nytår

TAIPEI (Taiwan News) — Taiwan har øget antallet af karantæne værelser til rådighed, for at vende tilbage oversøiske Taiwanske under Månens Nye År til over 35.000.

Under et interministerielt møde om COVID-forebyggende foranstaltninger i kabinettet mandag morgen (Nov . 22) meddelte Central Epidemic Command Center (CECC), at der nu er 35,500 værelser over hele landet til rådighed for Tai .anske, der vender tilbage fra Dec. 14 til februar. 14, op fra 29,600 værelser tidligere annonceret.

Samme dag meddelte Taipei City Department of Information and Tourism, at 142 epidemiske forebyggelseshoteller i byen i øjeblikket har 10.000 samlede værelser til rådighed for Lunar ne.Year-perioden. Det forventer, at 34 flere hoteller vil åbne 3.000 flere værelser, hvilket bringer det samlede antal tilgængelige i Taipei til 13.000, mere end en tredjedel af de tilgængelige værelser i landet.

Afdelingen sagde, at for at opretholde et konstant antal af boliger i Taipei og stabilisere priserne under Månens Nye År, det har fortsat med at informere hotel operatører, at de er strengt forbudt at “ondskabsfuldt køre op værelses priser” og bedt dem om at samarbejde med afdeling politikker, spærring “urimelige prisstigninger.”Hvis et hotel viser sig at have opkrævet ublu priser for deres værelser, vil de miste regeringens tilskud til epidemiske forebyggelseshoteller.

Liu Yi-ting (department), afdelingens kommissær, mindede medlemmer af offentligheden, der vælger “10 plus 7” eller “7 Plus 7” karantænemuligheder for at tilbringe den anden del af deres karantæner i deres hjem og ikke ved en ulovlig kortvarig leje. Liu sagde, at disse værelser ikke er blevet desinficeret korrekt i overensstemmelse med regler eller isoleret fra offentligheden, hvilket betyder, at de kunne være “hotbeds til virusoverførsel.”

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *