Tundra svaner gøre overraskelse besøg på Tai swans Aogu vådområder

TAIPEI (Taiwan News) — Personale på Aogu Vådområder og Skov Park annonceret opdagelsen af 18 tundra svaner mandag morgen (Nov. 18), overraskende og spændende fugleelskere.

I henhold til Chiayi Forest District Office, den trækfugle er født i det Nordlige Europa og store dele af Asien og migrere til en lavere latitutes i Europa, Asien, centralasien, Kina ‘ s Yangtze River regionen og sydøstlige kyst, samt Japan for vinteren. I Tai .an er tundrasvaner ekstremt sjældne, og den sidste observation på Aogu-vådområderne var i 2019, da en enkelt kylling besøgte.

Gruppen i øjeblikket i vådområderne består af 11 voksne og syv kyllinger. Voksne tundrasvaner er store, snehvide fugle med lange halse og næb med en lys gul base, mens unge fugle er lysegrå med en lyserød næbbase.

Forest District Office opfordrede dem, der planlægger at gå fuglekiggeri på Aogu vådområder for at forblive stille og undgå at nærme sig eller forstyrre det lokale dyreliv.

Mens tundra svaner har en stabil befolkning og er kategoriseret som en “mindst bekymring” art af Den Internationale Union for bevarelse af naturens (IUCN) rødliste, står de over for trusler som følge af klimaændringer, jagt og forurening.

set

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *